Το Farrow System® MAX Σειρά

Portable, Powerful Cleaning.

Εάν έχετε να αντιμετωπίσετε εργασίες σε περιοχές που είναι δύσκολα προσβάσιμες και παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες στον καθαρισμό τους, τότε κάθε μηχανή της σειράς Farrow System MAX™ συγκεντρώνει όλες τις δυνατότητες που απαιτείτε, σε ένα συμπαγές και λειτουργικό πακέτο.
Χρησιμοποιώντας νερό από το τοπικό δίκτυο ύδρευσης και συμπιεσμένο αέρα, οι μηχανές αυτές εκπληρώνουν με επάρκεια, χωρίς χημικά πρόσθετα, οικολογικά, φιλικά και ασφαλή προς το περιβάλλον, καθαρισμούς, με τον ίδιο τρόπο όπως και οι κινητές μας μονάδες .Η σειρά μηχανών MAX™ είναι πλήρως πλαισιωμένη σε κλωβό με αποτέλεσμα την εύκολη μεταφορά της με ανυψωτικά μηχανήματα (κλάρκ)καθώς επίσης την ανέλκυσή της, σε οποιοδήποτε σχεδόν χώρο εργασίας συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών αποθήκευσης.
Το ατσάλινο πλαίσιο στήριξης, ο ανοξείδωτος ατσάλινος πίνακας ελέγχου, το πλήρως ηλεκτροστατικά βαμμένο κυρίως σώμα, και τα ανθεκτικά σε κάθε είδους διάβρωση εξαρτήματα καθιστούν την κάθε μηχανή μας ανθεκτική και προετοιμασμένη για το ακραίο. Οι μηχανές αυτές, προορισμένες αρχικά για υπεράκτιες εφαρμογές, θα αντέξουν και στις πιο ακραίες συνθήκες διάβρωσης και θα σας προσφέρουν αξιόπιστη χρήση σε κάθε περιβάλλον εργασίας.

Ο από 100% ανοξείδωτο ατσάλι, θάλαμος και πίνακας ελέγχου ,είναι εξαιρετικά ανθεκτικός  και μονωμένος έτσι ώστε να προφυλάσσει όλα τα εσωτερικά όργανα από ακραίες συνθήκες. Στο εσωτερικό του βρίσκονται οι ρυθμιστές ποσότητας μίγματος ,οι βαλβίδες ελέγχου και οι μετρητές που μας δίνουν εικόνα της λειτουργίας του συστήματος. Φιλικά προς τον άπειρο χρήστη, τα στοιχεία ελέγχου και παρακολούθησης απαιτούν μικρό χρόνο εξάσκησης. Επιπλέον, οι δυνατότητες εφαρμογών αυξάνονται δραματικά όσο αυξάνεται η εμπειρία του χειριστή καθιστώντας έναν πεπειραμένο χρήστη ικανό για εργασίες αποκατάστασης, χειρουργικής ακρίβειας.

Η θερμότητα προστίθεται στη διαδικασία απλά και αξιόπιστα με έναν υψηλής αποδοτικότητας εναλλάκτη αέρα-θερμότητας.Έπειτα το θερμό νερό ευθυγραμμίζει τους κρυστάλλους EcoClean® προς την προς καθαρισμό επιφάνεια. Όλα τα θερμά μέρη βρίσκονται προστατευμένα πίσω απο ασφαλή καλλύματα προστασίας.

Η άντληση και μεταφορά του νερού γίνεται με μονάδες που λειτουργούν με πεπιεσμένο αέρα, της γνωστής μάρκας αντλιών Ingersol Rand η αποδοτικότητα και αξιοπιστία των οποίων θα σας ακολουθεί για χρόνια.Το χρησιμοποιούμενο νερό μπορεί να παρέχεται απο το τοπικό δικτύο ύδρευσης όπως επίσης και απο ενσωματωμένες δεξαμενές που βρίσκονται στα μοντέλα μας.

Όλα τα προϊ̈όντα της σειράς Farrow System MAX® έχουν ενσωματωμένη μία αυτόνομη ανοξείδωτη πολυαιθυλενική δεξαμενή νερού η οποία εξασφαλίζει αδιάκοπη παροχή νερού.Η ελαχιστοποίηση των διακοπών που επιτυγχάνεται έτσι,διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχεια στην εργασία σας,και ακολούθως,μειωμένους χρόνους εργασίας.

Ο θάλαμος πίεσης αποτελεί βασική συνιστώσα του συστήματος Farrow System®. Σχεδιασμένος αποκλειστικά για απόδοση, κάθε θάλαμος ηλεκτροκολλάται σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας ANSI12345.Έπειτα κάθε θάλαμος υπόκειται σε διαδικασία ηλεκτροστατικής βαφής εσωτερικά και εξωτερικά για να εξασφαλιστεί μέγιστη αξιοπιστία και μακροζωία.

Χαρακτηριστικά 250 MAX 450 MAX 650 MAX
Διαστάσεις 1.03m x0.98m x1.15m 1.56m x0.87m x1.24m 1.56m x0.87m x1.39m
Βάρος 136 κιλά. Χωρίς υγρά. 181 κιλά. Χωρίς υγρά. 272 κιλά. Χωρίς υγρά.
Παροχή αέρα 1982-3539 λίτρα/λεπτό FS70 Μάνικα και Ακροφύσιο (μπέκ)
Παροχή αέρα 4248-6230 λίτρα/λεπτό FS185 Μάνικα και Ακροφύσιο (μπέκ) 4248-6230 λίτρα/λεπτό FS185 Μάνικα και Ακροφύσιο (μπέκ) 7646-12460 λίτρα/λεπτό FS400 Μάνικα και Ακροφύσιο (μπέκ)
Δεξαμενή υλικού 100 κιλά. (4 σάκκοι EcoClean®) 150 κιλά. (6 σάκκοι EcoClean®) 200 κιλά. (8 σάκκοι EcoClean®)
Πίεση λειτουργίας θαλάμου 6 bar Μέγιστη 7 kgr/m2 6 bar Μέγιστη 7 kgr/m2 6 bar Μέγιστη 7 kgr/m2
Μήκος μάνικας 15m (Επεκτάσιμο στα 76m) 15m (Επεκτάσιμο στα 76m) 15m (Επεκτάσιμο στα 76m)
Διαθέσιμα αξεσουάρ Επεκτάσεις μάνικας, ακροφύσια & Θήκη, πιστόλι ακροφυσίου Επεκτάσεις μάνικας, ακροφύσια & Θήκη, πιστόλι ακροφυσίου Επεκτάσεις μάνικας, ακροφύσια & Θήκη, πιστόλι ακροφυσίου
Εγγύηση Ολόκληρη μηχανή μέχρι 1 έτος απο την ημερομηνία αγοράς. Ολόκληρη μηχανή μέχρι 1 έτος απο την ημερομηνία αγοράς. Ολόκληρη μηχανή μέχρι 1 έτος απο την ημερομηνία αγοράς.