Το Farrow System® Υλικό Απόξεσης

Αναλώσιμο Pytheas ecoClean®

eco-clean-media-bag-small.jpg

Το Farrow System® είναι σχεδιασμένο για το αναλώσιμο Pytheas ecoClean® μέσα το φυσικό μεταλλικό αναλώσιμο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της φιλικής προς το περιβάλλον διαδικασίας καθαρισμού του Farrow System ® .Τα επίπεδα σκόνης εκμηδενίζονται στο εξατμιζόμενα στοιχεία της ecoClean ®, επιτρέποντας κατά συνέπεια αυτό το εξαιρετικά χαμηλής πίεσης αναλώσιμο να χρησιμοποιείται με ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους πυκνοκατοικημένων αστικών περιοχών, και ακόμη σε κλειστό περιβάλλον. Το ecoClean ® είναι διαθέσιμο σε σάκους 25 κιλών και σε τέσσερα μεγέθη, για πολλαπλές επιλογές στην τραχύτητα καθαρισμού επιφανειών.

Το Pytheas ecoClean ® έχει περάσει τις δοκιμές της Ομοσπονδιακής TCLP και STLC Καλιφόρνιας και έχει πιστοποιηθεί ως ένα αβλαβές κατάλοιπό καθαρισμού από τους κανονισμούς της RCRA για βαρέα μέταλλα. Με λιγότερο από το ένα δέκατο του ένα τοις εκατό ελεύθερο διοξείδιο του πυριτίου, το Pytheas ecoClean ® είναι το ιδανικό λειαντικό για μία αγορά που απαιτεί ασφάλεια, η καθαριότητα στο χώρο εργασίας, και ευκολία στην διαχείριση καταλοίπων καθαρισμόύ. Όλα τα προϊόντα ecoClean ® έχουν υποστεί εξόρυξη, επεξεργασία, κοσκίνισμα κάτω από τον έλεγχο και με την αυστηρή τήρηση των προγραμμάτων διασφάλισης ποιότητας QIPSM. Η Ομοιόμορφη κατανομή του μεγέθους και βιοχημικής σύστασης εξασφαλίζουν αδιάλειπτη συνέπεια στο αποτέλεσμα καθαρισμού. Πάντοτε να εφαρμόζετε δοκιμαστικά σε ένα αφανές σημείο πριν προσπαθήσετε να καθαρίσετε μια μεγάλη επιφάνεια και χρησιμοποιήστε μόνο το αυθεντικό Pytheas ecoClean® με το Farrow System ®. To Pytheas ecoClean ® διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη που καλύπτουν ένα πλήρες φάσμα επιφανειακών προς καθαρισμό

EXTRA – FINE:  Το υλικό με το μικρότερο πάχος που είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιφάνειες. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ:  έπιπλα, μαλακά τούβλα, ασβεστόλιθο, αλουμίνιο, διάβρωση, μαλακά ξύλα.
FINE:  κατάλληλο για ποικιλία εφαρμογών καθαρισμού, καταστρώματα απο ξύλο “τικ” και μνημεία. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ:  φαϊμπεργκλασ, καταστρώματα σκαφών, γρανίτη, μάρμαρο, μπρούτζο, ανοξείδωτο ατσάλι και σκληρό ξύλο.
STANDARD:  Κατάλληλο σχεδόν για όλες τις εργασίες. Αποτελεσματικό για αφαίρεση γκράφιτι ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ:  ατσάλι, τσιμέντο, πετρότιχους, λιθοδομές, πεζ and brick.
COARSE:  Το παχύτερο υλικό, που είναι κατάλληλο για πιο σκληρές επιφάνειες ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ:  ασφαλτοσήμανση, αεροδιαδρόμους απο λάστιχο, πεταλίδες και όστρακα από ατσαλένια ύφαλα.