Το Farrow System® Εφαρμογές

[tabs title=”Τι θέλετε να καθαρίσετε;?” active=1 event=”click”] [tab title=”Γενικές Εφαρμογές”] Το διεθνώς πατενταρισμένο,  Farrow System® δουλεύει υπό χαμηλή πίεση και προσθέτοντας θερμότητα κατά την διαδικασία καθαρισμού, επιτυγχάνει ελεύθερη ροή, πρόσθετο έλεγχο και μεγάλες ταχύτητες.Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το αναλώσιμο EcoClean® ,το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από τον όμιλο Pytheas Group. Η χρήση του EcoClean® είναι φιλική προς το περιβάλλον, αβλαβής και εξαιρετικά αποδοτική..
Όταν χρειάζεστε λύσεις για τους σχεδιαζόμενους καθαρισμούς σας,το Farrow System® είναι η λύση που ζητάτε γιατί μπορεί να: αφαιρέσει γκραφίτι απο οποιαδήποτε επιφάνεια, σκουριά και άλλα οξειδωτικά απο σκάφη,οχήματα,μεταλλευτικό εξοπλισμό,διάφορα μηχανήματα,προβλήτες,προκυμαίες και πυλώνες  θαλασσίων πάρκων,μοράβιες και άλλα αντιρρυπαντικά,βερνίκια ξύλων,πίσσα,μούχλα,πουρί,αιθάλη,άλατα.Το Farrow System® θα είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε σχεδόν βιομηχανική,εμπορική ή και κυβερνητική εφαρμογή .
Με το Farrow System®, μπορείτε να:

 • Αφαιρέσετε γκραφίτι απο όλες τις επιφάνειες.
 • Αφαιρέσετε επιστρώσεις για επιθεωρήσεις.
 • Καθαρίσετε πεζοδρόμια και λιθόστρωτα.
 • Αφαιρέσετε γραμμές σήμανσης.
 • Καθαρίσετε και να αποκαταστήσετε έπιπλα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.
 • Καθαρίσετε παιδικές χαρές και εξοπλισμούς τους.
 • Να αποκαταστήστε ιστορικά κτίρια.
 • Να αποκαταστήστε μνημεία και αναμνηστικές πλακέτες.

Αποκαταστήστε σχεδόν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επιφάνεια!

Το Farrow System® μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς και με επιτυχία σε:

 • Αλουμίνιο
 • Άσφαλτο
 • Μπρούτζο
 • Τούβλα
 • Κεραμικά
 • Συνθετικά
 • Σκυρόδεμα
 • Λιθόστρωτα
 • Πολυεστερικά
 • Γρανίτη
 • Μάρμαρο
 • Τοιχοποιία
 • Πλαστικά
 • Ελαστικά
 • Ατσάλι
 • Πέτρα
 • Τεράκοτα
 • Κεραμίδια
 • Ξύλα
 • Πλακάκια
 • Ακόμα και σε μελάνι από χαρτί!

Ο όμιλος Pytheas Group προσφέρει όλα τα προϊόντα των σειρών Farrow, που περιλαμβάνουν αυτάρκεις πλατφόρμες, σε διάφορες χωρητικότητες, κινητές μονάδες (τρέιλερ και φορτηγό) ικανές να ανταποκριθούν και στις πιο σκληρές βιομηχανικές εργασίες, όπως επίσης και εφαρμογές σχεδιασμένες κατά παραγγελία προορισμένες για οποιαδήποτε μορφή εργασίας.

Έχετε κάποιον απαιτητικό καθαρισμό; Πραγματοποιήστε τον με το Farrow System®!

[/tab]
[tab title=”Ναυτιλιακά”]

Αφαίρεση επιστρώσεων και άλλες ναυτιλιακές εφαρμογές

The Farrow System® ήδη χρησιμοποιείται απο:

 • Δημόσιες και ιδιωτικές μαρίνες.
 • Πλοιοκτήτες & Εμπειρογνώμονες.
 • Εμπορικούς στόλους.
 • Εταιρίες ενοικιάσεως σκαφών.
 • Ένοπλες Δυνάμεις.
 • Καραβομαραγκούς και ναυπηγεία

Ιδιόκτητες μαρίνες και ναυπηγεία

Βελτιώστε τις υπηρεσίες σας..και τα οφέλη σας. Το Farrow System® αναπτύχθηκε αρχικά με στόχο την βελτιστοποίηση της σχέσης απόδοσης-κόστους σε εργασίες καθαρισμού σκαφών.Μπορεί να καθαρίσει ύφαλλα, γάστρες και καταστρώματα πλοίων είτε είναι πολυεστερικά, είτε ξύλινα, μεταλλικά ή και τσιμεντένια σε μειωμένο χρόνο την στιγμή πού συμβατικές μέθοδοι θα χρειάζονταν τον πενταπλάσιο χρόνο. Εξίσου σημαντικό είναι ότι το Farrow System® ελαχιστοποιεί την ανάγκη για προφύλαξη του περιβάλλοντος χώρου με καλλύματα διότι η χαμηλής διασποράς δέσμη καθαρισμού είναι απόλυτα ελεγχόμενη. Η παλιά βαφή και η μουράβια απλά πέφτουν στο δάπεδο κάτω απο το σκάφος, αντί να δημιουργούν νέφος από μολυσματικά υλικά, όπως συμβαίνει με άλλες παρόμοιες συμβατικές μεθόδους. Και λόγω της μικρής κατανάλωσης του αναλώσιμου Pytheas Eco-Clean® η αναλογία κόστους –απόδοσης κλίνει συντριπτικά υπέρ του χρήστη.

Ιδιοκτήτες σκαφών

Σε πολυεστερικά τσιμεντένια ξύλινα ή μεταλλικά σκάφη το Farrow System® αφαιρεί τα επιχρίσματα της βάσης του πλοίου γρήγορα και ολοκληρωτικά, αφήνωντας ωστόσο τα υποστρώματα όπως π.χ. τον πολυεστέρα άθικτα, στεγανά και έτοιμα για νέα επικάλλυψη. Η χρησιμοποίηση του  Farrow System®  δινει την δυνατότητα να αφαίρεσης ανεπιθύμητων επιστρώσεων, κατόπιν περάσματος πρώτου και δεύτερου χεριού και όλα αυτά μέσα στην ίδια ημέρα!

Πλοιοκτήτες

Το Farrow System® έχει περισσότερη απο την ισχύ που απαιτείται για τις πλέον σκληρές ναυτιλιακές επαγγελματικές δουλειές. Ο εξοπλισμός μας είναι διαμορφωμένος και ζυγισμένος έτσι ώστε να μπορεί να βαρουλκυθεί εντός του πλοίου ή ακομα και να μπορεί κάποιος να τον χειριστεί απο μία αποβάθρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εφαρμογών που περιλαμβάνουν απο μια απλή εργασία διατήρησης έως και μεγάλα έργα (απο)συναρμολόγησης. Χρησιμοποιώντας επεκτάσιμες μάνικες που φτάνουν έως και τα 75 μέτρα, κάθε είδους εργασία σε σχεδόν οποιονδήποτε χώρο είναι πλέον εφικτή.

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTAzMTIwNjQ2MzQwMTI4NTg2MzU5L2FsYnVtaWQvNTcyNzQ0NTI5ODY1Nzg2Nzg1Nz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

[/tab]
[tab title=”Αφαίρεση Σκουριάς”]

Έυκολη και ασφαλής αφαίρεση σκουριάς!

Το Farrow System®, είναι η ιδανική λύση για καθαρισμούς οποιουδήποτε τύπου επιφάνειας και ειδικά για αφαίρεση σκουριάς.
Με ένα πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα ροής νερού και κόκκων, η αφαίρεση σκουριάς γίνεται εύκολα, χωρίς να φθαρούν τα υποστρώματα της επιφάνειας.
Η αφαίρεση σκουριάς είναι ζωτικής σημασίας σε πολλές βιομηχανίες.Το Farrow System® προσφέρει λύσεις:

 • Προετοιμασία της υποκείμενης επιφάνειας για βάψιμο ή για επιπλέον επίστρωσή της.
 • Επιθεώρηση σκουριασμένων επιφανειών για τυχόν φθορές (όπως σε γραμμές αερίων σε διυλιστήρια).
 • Επιθεώρηση ατσάλινων υφάλων για ρωγμές και φθορές.
 • Αφαίρεση σκουριάς ή οξειδώσεων σε κάποια μηχανή ή όχημά σας.

Η αφαίρεση σκουριάς ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη και ασφαλής όσο με το Farrow System®. Η αποκατάσταση ολοκληρώνεται με τον άμεσο ψεκασμό στην καθαρισμένη επιφάνεια με Metal P.R.E.P.® (Pytheas Rust Eco Protection), το οποίο αποτρέπει την επανεμφάνιση σκουριάς για αρκετές μέρες αφότου ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και μέχρι να εφαρμοστεί στην επιφάνεια η μόνιμη αντισκωριακή προστασία.

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTAzMTIwNjQ2MzQwMTI4NTg2MzU5L2FsYnVtaWQvNTcyNzI5Njc5NjI2ODY1MDM2OT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]
[/tab] [tab title=”Αφαίρεση γκραφίτι”]

Αφαίρεση γκραφίτι από όλες σχεδόν τις επιφάνειες!

Δήμοι,Νομαρχίες,Κοινότητες,αλλά και Ιδιώτες που θέλουν να καθαρίσουν επιφάνειες  απο γκραφίτι,μπορούν πλέον να απευθυνθούν στο Farrow System®.Το Farrow System® αφαιρεί εύκολα ζωγραφιές απο σπρέυ ή/και χρώματα περασμένα με πινέλο από τις περισσότερες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων και των παρακάτω: μάρμαρο, πέτρα, τούβλο, ξύλο, κεραμικά πλακίδια, πλαστικά, μέταλλα, σκυρόδεμα, άσφαλτο, και λιθόστρωτα. Η αρχική επιφάνεια δεν καταστρέφεται, με αποτέλεσμα ακόμη και αναντικατάστατης ιστορικής αξίας μνημεία να έχουν καθαριστεί , παίρνοντας την πρωταρχική μορφή τους!
Το Farrow System® είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις αστικές περιοχές, λόγω του ότι είναι ασφαλές για το περιβάλλον καθώς δεν χρησιμοποιεί επικίνδυνα χημικά Οι κινητές μας μονάδες είναι αυτοδύναμες, και μπορούν να φτάσουν έως και 75 μέτρα μακριά μέσω της χρήσης επεκτάσιμων μάνικων. Το αναλώσιμο προϊόν Pytheas Eco-Clean® είναι ένα φυσικό προϊόν που καθιστά κάθε εργασία καθαρισμού και διαχείρισης των απορριμάτων γρήγορη και εύκολη. Και επειδή η όλη διαδικασία λειτουργεί με νερό σε πολύ χαμηλή πίεση, δεν δημιουργούνται σύννεφα σκόνης και εκτεταμένες εργασίες αποκομιδής των υποπροϊόντων του καθαρισμού.
Το Farrow System®, όχι μόνο δουλεύει εξαιρετικά ακόμα και στις πιό απαιτητικές επιφάνειες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σκληρές δουλειές επίσης. Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε τις γραμμές οδικής σήμανσης απο αεροδρόμια, δρόμους και πάρκιν, για να αφαιρέσετε τσίχλες απο πεζοδρόμια, και για να καθαρίσετε επιμελώς λιθόστρωτα και άλλες παρόμοια απαιτητικές επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε στέρεες και επίμονες επιστρώσεις απο δομικές κατασκευές όπως γέφυρες και διατηρητέα μνημεία και κάντε την επιθεωρηση και συντήρησή τους πλήρη, επιμελή και αποτελεσματική.
[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTAzMTIwNjQ2MzQwMTI4NTg2MzU5L2FsYnVtaWQvNTcyNzMwMjgwMDc4MDg5MzY2NT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]
[/tab] [tab title=”Αυτοκινητοβιομηχανία”]

Χρήσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία

Το Farrow System®, βρίσκει εφαρμογές και στον χώρο της βιομηχανίας αποκατάστασης και επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων καθώς είναι με διαφορά πολύ καλύτερο από συμβατικές μεθόδους αμμοβολής και υδροβολής. Αυτό σημαίνει ότι ένα φανοποιείο μπορεί να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την χρήση του και ιδιαίτερα σε εργασίες απαιτητικές όπως η αφαίρεση της σκουριάς, και η προετοιμασία των πλαστικών, ατσάλινων και αλουμινένιων μερών ενός οχήματος.
Το Farrow System®, είναι ιδανική λύση για περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με μεγάλες επιφάνειες που χρειάζονται αποκατάσταση. Η αποκατάσταση παλιών λεωφορείων, φορτηγών και παρόμοιου μεγέθους οχημάτων, αποβαίνει αποτελεσματικότατη και κερδοφόρα διότι το Farrow System®, είναι ειδικά σχεδιασμένο για αποκατάσταση μεγάλων επιφανειών. Όσο πιο μεγάλη η δουλειά που έχετε, τόσο πιο αποτελεσματική η χρήση του. Γιατί να σπαταλάτε ανθρώπινο δυναμικό και ατέλειωτες ώρες εργασίας με συμβατικές μεθόδους;
[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTAzMTIwNjQ2MzQwMTI4NTg2MzU5L2FsYnVtaWQvNTcyNzIzOTQ5ODcxMTUzNjk5Mz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]
[/tab]
[tab title=”Ιστορικά μνημεία”]
Δήμοι Κοινότητες Νομαρχίες

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTAzMTIwNjQ2MzQwMTI4NTg2MzU5L2FsYnVtaWQvNTcyNzg3NjU5MzcxMzEyMTEyMT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]
[/tab]
[tab title=”Έπιπλα”]

Είστε συντηρητής ή αναπαλαιωτής επίπλων ή μήπως ελαιοχρωματιστής;

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το Farrow System® . Βάζουμε τέρμα στην εισπνοή επικίνδυνων χημικών και καπνών απο την χρήση καμινέτων. Τώρα πιά ο καθαρισμός και η αποκατάσταση των επίπλων και των ξύλινων επιφανειών θα είναι πιό εύκολος απο ποτέ! Φανταστείτε μια παλιά πόρτα, μπαντζούρια, διάφορα έπιπλα κήπου και παγκάκια.Φανταστείτε τραπέζια και καρέκλες αντίκες, ή πολύπλοκα ξυλόγλυπτα.Και ο κατάλογος συνεχίζεται..
Ανεξάρτητα απο την επίστρωση, είτε αυτή είναι βερνίκι, είτε λούστρο είτε λάδι ή νερομπογιά, με το κατάλληλο μέγεθος κόκκων Pytheas EcoClean® και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα που θα δημιουργήσετε στην μηχανή σας, δεν θα χρειαστείτε περαιτέρω προετοιμασίες όπως πέρασμα με γυαλόχαρτο προτού επιστρωματώσετε την επιθυμητή επιφάνεια.
[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTAzMTIwNjQ2MzQwMTI4NTg2MzU5L2FsYnVtaWQvNTcyNzMwNDA1NDE0MDM2ODY3Mz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

[/tab]

[tab title=”Βιομηχανικές Χρήσεις”]

Βιομηχανικές Χρήσεις

Το Farrow System® είναι κατάλληλο για εργασίες οποιασδήποτε κλίμακας έχοντας την κατάλληλη μηχανή.Ενδεικτικά μπορεί να εφαρμοσθεί σε:

 • Ελέγχους διαβρώσεων πλοίων και υπεράκτιων εξεδρών αντλήσεως πετρελαίου.
 • Προετοιμασίες επιφανειών για επικάλυψη και βαφή.
 • Καθαρισμούς δεξαμενών αποθήκευσης.
 • Αφαιρέσεις σκουριάς και αλάτων.
 • Αφαιρέσεις γράμμων οδικής σήμανσης.
 • Συντηρήσεις κτιρίων και μνημείων.
 • Εξαλείψεις ρυπογόνων ουσιών και προσμίξεων.
 • Αφαίρεση βιομηχανικών επιστρώσεων για επιθεωρήσεις
Το Farrow System®, υπερέχει των συμβατικών μεθόδων στην μείωση του κόστους τόσο για εργασίες προληπτικής συντήρησης όσο και για εργασίες επισκευών. Στον κατασκευαστικό και στον μεταλλευτικό τομέα παρουσιάζονται πολλές εργασίες οι οποίες μέχρι πρότινος απαιτούσαν την αποσυναρμολόγηση και λεπτομερή προετοιμασία βαρέων μηχανών πριν τον καθαρισμό τους (αφαίρεση καλυμάτων,κτλ). Τα βαμμένα μέρη μπορούν είτε να καθαριστούν εμφανίζοντας την αρχική μεταλλική τους επιφάνεια, είτε να προετοιμαστούν με έναν ελαφρύ καθαρισμό, για να επικαλυφθούν ξανά, και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τις υδραυλικές μάνικες ή άλλα μέρη. Βλέποντας το από την οπτική γωνία μιας επιχείρησης, τα παραπάνω μεταφράζονται σε μικρότερους χρόνους αδράνειας προσωπικού και εξοπλισμού , και ακολούθως αυξημένη κερδοφορία.
Ενδείκνυται για ολοκληρωτική αφαίρεση επιστρωμάτων, έλεγχο διαβρώσεων και συντήρηση κτιρίων. Σύνθετες κτιριακές υποδομές, όπως οι σωληνώσεις, οι βαλβίδες, και περίπλοκα μηχανικά και υδραυλικά μηχανήματα μπορούν να καθαρίζονται γρήγορα και να επιθεωρούνται συχνά χωρίς την αποσυναρμολόγησή τους ή την προστατευτική επικάλυψη (χάρτωμα).
Το Farrow System®, αφαιρεί ανθεκτικά βιομηχανικά επιστρώματα και στρώματα διαβρώσεων χωρίς να φθείρει τις μάνικες, τις ενώσεις, και τις ευαίσθητες επιφάνειες. Η εύκολη προετοιμασία και το άμεσο καθάρισμα, σας γλιτώνει από ώρες δουλειάς που υπό άλλες συνθήκες θα σας φαίνονταν βαρετή και δύσκολη.

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTAzMTIwNjQ2MzQwMTI4NTg2MzU5L2FsYnVtaWQvNTcyNzQ0NTE4MzE4MjIzOTcyOT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”] [/tab] [/tabs]