Περί το Farrow System®

[tabs title=”Μάθετε για το σύστημα Farrow®” active=1 event=”click”] [tab title=”Η Μέθοδος Farrow”]

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!

Το Farrow System® είναι μία επαναστατική, περιβαλλοντικά ασφαλής, χαμηλού κόστους, φορητή υδροαμμοβολή αποκατάστασης επιφανειών που αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά προστατευτικά επιστρώματα, οξειδώσεις και άλλα στρώματα χρωμάτων όπως γκράφιτι από τις περισσότερες επιφάνειες, χωρίς να τις καταστρέφει. Τώρα πια, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε επιφάνειες που ήταν αδύνατον να καθαριστούν στο παρελθόν.
Σχεδιασμένο για αποτελεσματική αφαίρεση των επιχρισμάτων της βάσης σκαφών χωρίς ωστόσο τον τραυματισμό τους, αφήνοντας δηλαδή τον πολυεστέρα άθικτο, στεγανό και έτοιμο για νέα επικάλυψη. Συνοψίζοντας, η φορητή υδροαμμοβολή Farrow System® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία πληθώρα εφαρμογών που κυμαίνεται από την αφαίρεση στερεών επιστρωμάτων βιομηχανικών εφαρμογών, αποκατάσταση μνημείων και αγαλμάτων έως και την αφαίρεση μελανιού από χαρτί!!

Η Μέθοδος Farrow

ΤΟ FARROW SYSTEM® είναι μία φορητή υδροαμμοβολή που χρησιμοποιεί θερμότητα και χαμηλή πίεση για την ευθυγράμμιση των κρυστάλλων του ειδικά παρασκευασμένου υλικού “ΕCO Clean®” σε μια δέσμη ψεκασμού ακριβείας. Οι κρύσταλλοι ψεκάζονται προς την επιφάνεια με σχετικά χαμηλή ταχύτητα σαν μια θύελλα από βελάκια. Μετά την πρόσκρουση χιλιάδες μικροσκοπικά αιχμηρά “σκάγια” τρυπώνουν ΑΝΑΜΕΣΑ στην επιφάνεια και την επικάλυψη. Κάθε σωματίδιο κάνει περισσότερo από τέσσερις φορές το έργο άλλων μέσων καθαρίζοντας ταχύτερα, καλύτερα και πιο αποτελεσματικά από ότι άλλες μέθοδοι.

ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ Τα συστήματα ΑΠΟΞΕΣΗΣ ΞΗΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ όπως η αμμοβολή, λειτουργούν εκτοξεύοντας σκληρά σωματίδια κατά του επιστρώματος αλλά και του υποστρώματος με αποτέλεσμα να γίνονται και τα δύο σκόνη που τελικά αιωρείται. Αυτή η υψηλής πίεσης επέμβαση πράγματι καταστρέφει ένα μέρος του υποστρώματος, ενώ αφαιρεί την επίστρωση! Η μέθοδος αυτή, επίσης, σπαταλά ενέργεια, απαιτεί περισσότερο χρόνο, επιδρά στο υπόστρωμα, είναι επικίνδυνη για τους εργαζόμενους, ενώ δημιουργεί σύννεφα σκόνης και προσμίξεων που μπορεί να απαιτούν δαπανηρή περιβαλλοντική διαχείριση.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

 Το νερό μπορεί να διατεθεί είτε από το δίκτυο της περιοχής είτε από τις κινητές μας δεξαμενές. Το νερό περιορίζει την ποσότητα του υλικού που ψεκάζεται ενώ ταυτόχρονα μειώνει την διασπορά των αερομεταφερόμενων σωματιδίων. Η Κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια του καθαρισμού είναι πολύ μικρή – συνήθως κάτω από 1 Λίτρο ανά λεπτό.
Η θερμότητα εξάγεται από το συμπιεσμένο αέρα μέσω μίας αντλίας θερμότητας και διοχετεύεται στην δέσμη ψεκασμού. Αυτό προσθέτει θερμική ενέργεια, δημιουργεί ελεύθερη ροή, και συμβάλλει στην ευθυγράμμιση των κρυστάλλων του PytheasGroup “ΕCO Clean®” για Farrow® αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης.
To “ΕCO Clean®” είναι ένας φυσικός ηφαιστειακός κρύσταλλος, αποκλειστικό αναλώσιμο του Farrow System®. Αποκαθιστά επιφάνειες που είναι αδύνατο να “καθαριστούν” με συμβατικά συστήματα, εξαιρετικά αποδοτικό, ελεγχόμενο, και ασφαλές για το περιβάλλον
Αέρας υπό χαμηλή πίεση παράγει μία ασφαλή για κάθε επιφάνεια δέσμη. Αυτός ο αέρας μπορεί να παραχθεί είτε επί τόπου (κομπρεσέρ) ή με τον ενσωματωμένο συμπιεστή σε κάποιο από τα πλήρως αυτόνομα μοντέλα. Πίεση Αέρος, ακόμα της τάξης των 28psi αφαιρεί αποτελεσματικά τις πιο πολλές επιστρώσεις.

[/tab]
[tab title=”Safety & The Farrow System”]

Το Farrow System είναι ΑΦΑΛΕΣ!

Οι λάτρεις της ασφάλειας και της υγείας στούς χώρους εργασίας, θα ενθουσιαστούν με το Farrow System®.

  • Ο κίνδυνος που σχετιζόταν με παλαιότερα συστήματα αμμοβολής και υψηλής πίεσης υδροβολές δεν υπάρχει πια. Το Farrow System®, έχει τα καλύτερα διαπιστευτήρια αναφορικά με την ασφάλεια και την υγεία στον χώρο εργασίας του, καθώς επίσης και σε θέματα περιβαλλοντολογικού και οικολογικού προσανατολισμού. Χρησιμοποιεί 100% καθαρά και ασφαλή υλικά υπό χαμηλές πιέσεις. Και καθώς το Farrow System® δεν προκαλεί μεγάλες διασπορές παραπροϊόντων κατά την λειτουργία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κλειστά μέρη χωρίς να επηρεάζει τον περιβάλλοντα χώρο και τον χειριστή. Σχεδόν το σύνολο των σωματιδίων καθιζάνει αντί να περιφέρεται στον αέρα, και έτσι το συμμάζεμα του χώρου μετά τις εργασίες είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο συγκριτικά με άλλες μεθόδους. Το προϊόν Farrow EcoClean® δεν εγκυμονεί κινδύνους για το περιβάλλον, και οι χαμηλές πιέσεις λειτουργίας του όλου συστήματος το καθιστούν διπλά ασφαλές!

[/tab]
[tab title=”Πόσο αποδοτικό είναι το Σύστημα;”] Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα εγκατάστασης, όλες οι διαδικασίες απαιτούν λίγο χρόνο, και οι ταχύτητα καθαρισμού επιφανειών είναι μεγάλη , με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους. Οι παραδοσιακοί μέθοδοι καθαρισμού με νερό χρησιμοποιούν περίπου 20 λίτρα , για κάθε λεπτό λειτουργίας. Το νερό αυτό, σε συνδυασμό με τα μολυσματικά υλικά που αφαιρούνται κατά τον καθαρισμό, διασκορπίζεται στο περιβάλλον.
Το Farrow System®, από την άλλη, χρησιμοποιεί μόνο μισό λίτρο νερού για κάθε λεπτό λειτουργίας μειώνοντας δραματικά το κόστος του όλου εγχειρήματος. Οι παραδοσιακοί τρόποι στεγνού καθαρισμού με άμμο από την άλλη, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα με την δημιουργούμενη σκόνη, που ακολούθως συνοδεύονται από αντίστοιχα προβλήματα υγείας. Αντιθέτως με το Farrow System®, οι χρήστες έχουν συνολική θέα της επιφάνειας κατά τον καθαρισμό, λόγω της μη παρουσίας σκόνης με αποτέλεσμα τον ομοιόμορφο χαρακτήρα της εργασίας.. Η χρήση μεθόδων αμμοβολής θα έπρεπε να ενδείκνυται μόνο σε εφαρμογές κλειστού τύπου. Αντίθετα, παρόμοια προβλήματα δεν παρουσιάζονται στην μέθοδο Farrow System®, αφού δεν είναι μέθοδος στεγνού καθαρισμού. Τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακές τεχνικές μπορούν να φτάσουν έως και τα 500 κιλά για κάθε ώρα λειτουργίας.
Με το Farrow System®, η χρήση αναλωσίμων μειώνεται έως και 30 κιλά για κάθε ώρα εργασίας, που σε συνδυασμό με την ανάμειξη και απορρόφησή τους με τo κατά τα άλλα χαμηλής κατανάλωσης νερό, μειώνει οποιοδήποτε περιβαλλοντολογικό κίνδυνο και απλοποιεί το συμμάζεμα. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα. [/tab]
[/tabs]